Month: December 2017

Predstavitev zunanjih in notranjih kapacitet za organizacijo seminarjev in delavnic

V okviru kapacitet, ki jih ponuja Vila Didi, so v prvi vrsti, zraven gostinskih in prenočitvenih kapacitet, na voljo tudi zunanje in notranje kapacitete za izvedbo in organizacijo najrazličnejših prireditev, od seminarjev za podjetja do team building delavnic za najrazličnejše interesne skupine.

zunanje notranje kapacitete za teambuildingTe kapacitete s pridom izkoriščajo podjetja, ki zase, samostojno iščejo primerne in ustrezne, zunanje in notranje prostore ter kapacitete za izvedbo svojih aktivnosti, še bolj pa po njih povprašujejo organizatorji in agencije, ki se same ukvarjajo s prirejanjem raznovrstnih dogodkov (proslav, zabav, motivacijskih srečanj, team buidling dogodkov in delavnic) za svoje večje ali manjše ekipe.

Zunanje in notranje kapacitete za teambuilding

Zunanje in notranje kapacitete za izvedbo najrazličnejših dogodkov za zelo širok spekter udeležencev, uporabljajo nekatera slovenska in tuja najbolj ugledna podjetja, ki se ukvarjajo z organizacijo team building delavnic tako za goste iz Slovenije, kot tudi za goste iz sosednjih držav Hrvaške, Italije, Avstrije.

Ena izmed najbolj znanih agencij za organizacijo team building delavnic, ki so jim zunanje in notranje kapacitete Vile Didi, najbolj poznane, je podjetje ETC Adriatic, ki svoje naročnike, v vilo Didi vozi tudi iz sosednje hrvaške, interesenti pa pristopajo do njih preko njihove hrvaške spletne strani s predstavitvijo team building programov.

Notranje kapacitete omogočajo izvedbo seminarjev, konferenčnih predavanj ter delavnic za vse tja do 50 udeležencev, ki jih po izvedenih delavnicah, lahko Vila pogosti z odličnimi kulinaričnimi specialitetami in dobrotami iz domačih krajev.

Notranja konferenčna dvoran obsega veliko predavalnico z brezžičnim dostopom do interneta, velikim projektirnim platnom in tablo za predavatelja, na voljo pa so tudi flip charti in ostali pripomočki za predavatelje in organizatorje seminarjev.

Zunanje kapacitete omogočajo še bolj raznovrstno ponudbo, saj prijetna okolica v naravi omogoča izvedbo najrazličnejših dogodkov za majhna in srednje velika podjetja, s kapaciteto do 80 udeležencev.

Zunanja okolica je primerna za izvedbo najrazličnejših zunanjih družabnih dogodkov in piknikov za zaposlene, organizacijo najrazličnejših športnih prireditev, organizacijo team building dogodkov, ki so lahko eno ali več dnevni ter vključujejo po potrebi tudi kulinarično in zabavno preskrbo za udeležence.

Za zunanje kapacitete so na voljo različni pripomočki za izvedbo nekaterih najbolj doživljajskih avantur in iger, organizatorji delavnic pa imajo na voljo tudi dodatne prostore, v katere je mogoče pospraviti številne njihove rekvizite in pripomočke, ki jih za organizacijo svojih dogodkov, tudi potrebujejo.

Če se tudi sami zanimate za predstavitev zunanjih in notranjih kapacitet za organizacijo seminarjev in delavnic, še bolj podrobno, nam lahko za dodatne informacije pišete čez kontaktne možnosti in z veseljem vas bomo poklicali ter vam pripravili celovito informacijo o možnostih preživetja časa v Vili.

Oznake besed: zunanje notranje kapacitete za teambuildingc