Sobe

sobeTukaj so predstavljene sobe v Vili.

Vila ima osem sob opremljenih s kabelsko TV, direktnim telefonom, minibarom in kopalnico v kateri je tuš ali kopalna kad.

Vse sobe so opremljene z avtentičnim starinskim slovenskim pohištvom iz 19. stoletja, ki je obogateno z detajli etnološke dediščine, kar še dodatno povdari domačnost prostorov.

Nekatere sobe se nahajajo v mansardnih prostorih, druge v pritličju, tretje v sredinskem nadstropju, njihovo opremljenost pa smo poskušali uskladiti s tradicijo okolja v kateri se vila tudi nahaja.

Sobe ter notranja oprema in pohištvo

Za vašo dobro počutje in sproščujoč počitek, smo prostore opremili s sodobnimi, kabelsko opremljenimi TV sistemi, direktnim telefonom, brez žičnim internetom ter stilskim pohištvom, ki vsebuje (odvisno od kapacitet posamezne sobe), enojno ali dvojno zakonsko posteljo, visoke odlagalne regale z bogatimi zbirkami knjig za večerno branje, nizke komode s predali za odlaganje manjše garderobe, ponekod pa tudi velike, garderobne, vgradne omare za odlaganje predvsem zimske garderobe in pripomočkov, ki jih gostje potrebujejo, ko v Vili Didi Oitzl, prebivajo v zimski sezoni in času smučanja.

Vso pohištvo in notranjo opremo smo zasnovali s pomočjo notranjih opremljevalcev, z namenom, da se gostje v vili dobro počutijo ves čas njihovega bivanja, v odvisnosti od razpoložljivosti posamezne sobe in apartmajskih kapacitet, je notranje pohištvo zasnovano za vsako sobo po merah le te, stilsko usklajeno s celotno podobo notranje opremljenosti vile ter izdelano po naročilu.

Praktične in uporabne pisalne mize v vsaki sobi

Glede na to, da je večina naših gostov, poslovnežev, ki se želijo umakniti iz svojega poslovnega okolja za nekaj dni, hkrati pa jih večina med njimi, vseeno potrebuje praktično in uporabno, delovno okolje vsaj za kratek čas, smo posebno pozornost v sobah, namenili pisarniškemu kotičku, pisalnim mizam in stolom.

Vsi pisarniški kotički so opremljeni z vso nujno pisarniško opremo, internetno povezavo, pisalne mize pa omogočajo dovolj prostora, da je na njih mogoče povsem normalno opravljati vsa pisarniška dela za računalnikom. Na pisalnih mizah je na voljo tudi računalniški monitor, ki ga lahko gostje enostavno povežejo s svojimi prenosnimi računalniškimi napravami.

Za izbor ustreznih pisalnih miz, smo se obrnili na spletno trgovino Pohištvo123, ki v svojem asortimaju pisalnih miz, ponuja predsvem cenovno ugodne in praktične pisalne mize za različne segmente (računalniške mize, poličniki, direktorske mize, itd…).

Vse sobe so dodatno opremljene še s pisalnimi mizami ter stoli za morebitno večerno branje ali ustvarjanje ob računalniku, ob posteljnih okvirjih v vseh sobah, pa so dodatno postavljene nočne omarice z luksuznimi nočnimi svetilkami za večerno, ležerno branje in sprostitev v posteljah.

Večina sob ima dodatno nameščena še sedežne garniture ali fotelje za dnevno posedanje in počitek.

Sprostitev in udobje ter razvajanje v velikem jacuzziju in v savni je omogočena v pritličju vile.

Nekatere izmed sob imajo možnost izhoda na balkon ali na teraso  vile.

kopalnica mansardna soba