Praznovanje rojstnega dne – kaj vse ponujamo pri Paintball Ljubljana

Praznovanje rojstnega dne , fantovščine, team buildingi ali kar tako!

Začetek naše zgodbe se začne na Ptuju , kjer smo imeli prvi poligon izključno za klasični paintball. Po parih letih smo se preselili v Ljubljano, kjer smo začeli postavljat poligon in piknik prostore. Ker je bil klasični paintball premočan za otroke smo dodali aktivnost paintball za otroke. Skozi čas smo ugotovili da je klasični paintball premočan in otroški paintball prešibek za najstnike zato smo dodali tudi paintball za najstnike, kjer se uporablja plinske markerje, vendar imajo manjšo moč in manjše kroglice.

praznovanje rojstnega dne

Ponujamo pestro izbiro aktivnosti s prilagojeno opremo- tako za najmlajše kot tudi za odrasle.

Ob razvoju laser tag opreme smo naredili največjo naložbo v zgodovini kluba in naši ponudbi se je pridružil laser tag, ki je trenutno najbolj popularna igra. Počasi smo začeli razvijati tudi naše team building programe za podjetja, ki so zasnovani na zabavi. V zadnjih letih smo razvili programe tudi za fantovščine, ki poskrbijo da se fantovščine v Ljubljani spomnijo še vrsto let. Za vaše najmljaše smo razvili tudi program nerf rojstni dan, ki se ga lahko udeležijo že 6 letniki.

Da lahko delujemo celo zimo in v deževnih dneh smo vse programe preselili tudi v našo notranjo areno, izvajamo indoor paintball in ostale aktivnosti. V notranji areni smo dodali tudi Nerf Rival za najstnike, ki ga v kratkem nameravamo tudi preseliti na našo zunanjo areno.

Naša glavna dejavnost pa so programi praznovanje rojstnega dne, kjer so vključene vse zgoraj naštete aktivnosti. Več o posameznih programih pa v nadeljevanju članka.

Praznovanje rojstnega dne

Kakšne aktivnosti ponujamo za praznovanje rojstnega dne

Zunanja arena:

 • paintball za otroke
 • paintball za najstnike
 • laser tag za otroke
 • laser tag za najstnike
 • nerf
 • nerf rival

Notranja arena:

 • indoor paintball za otroke
 • indoor paintball za najstnike
 • indoor laser tag za otroke
 • indoor laser tag za najstnike
 • indoor nerf
 • indoor nerf rival

Ali paket praznovanje rojstnega dne vsebuje tudi prostor za pogostitev

Seveda. Tako na notranji kot v zunanji areni vam pripada prostor za pogostitev. V notranji areni imate č,asa za pogostitev 30 minut medtem ko imate v zunanji areni časa za pogostitev 45 min. Mi vam nudimo prostor za pogostitev hladilnik in nož za torto, vse ostalo prinesete sami. Starši po navadi naročijo dostavo pice in prinesejo torto ali cake pops.

paintball ljubljana piknik

Prostor za pogostitev na Paintbal Ljubljana.

Koliko je maksimalno in koliko minimalno udeležencev

Masimalnega števila ni. gre V poligonu lahko naenkrat igra do 50 igralcev. Če je igralcev več kot 50 naredimo manjše skupine in naredimo turnir. Pri otrocih je maksimalno 30 otrok v poligonu. Tudi najmanjšega števila za praznovanje rojstnega dne ni, vendar so narejeni paketi, kjer je določeno največje, ne pa najmanjše število. Tako da je igralcev lahko manj vendar plačajo za cel paket.

Ali so vse igre za praznovanje rojstnega dne varne in ali je prisoten animator

Vse igre so varne za kar poskrbijo varni poligoni, profesonalna oprema in izkušeni game masterji. Animatorji igro vodijo in nadzirajo da ne pride do nevarnih situacij. Igre so lahko nevarne samo ob grobem neupoštevanju pravil.

Team building

Kakšne aktivnosti ponujate v programu Team building za podjetja

Najprej se pozdravimo, malo spoznamo in spijemo welcome drink. Začnemo z ogrevanjem na našem mini oviratlonu, kjer je zelo pomembno sodelovanje ekipe, da lahko doseže dober rezultat saj je ekipa tako hitra kot njen najšibkejši člen zato je treba vsem v ekipi pomagati.

Nadaljujemo naš team building  z igro paintball smučar kjer morajo tekmovalci prehoditi razdaljo z skupnimi smučmi nato pa mora prvi v ekipi zadeti tarčo. Pri tej igri je pomembno, da imajo ekipe točno določene vloge za posameznike drugače lahko hitro pride do zmede. V tej igri je pa pomembna tudi taktika, saj je potrebno razmisliti kaj se bolj splača- priti na manjšo razdaljo in bolj sigurno ciljati ali tvegati in streljati od daleč.

praznovanje rojstnega dne

Popularna team building igra- slepi paintball.

Med igrami imamo kratek odmor da se malo ohladimo in hidriramo. Nato nadaljujemo z igro klasičnega ali low impact paintballa. Izbira je na vaši strani  -klasični paintball ponuja več adrenalina vendar zna tudi zaboleti. Med tem ko je low impact paintball milejša oblika, vendar pa to ne pomeni da ni adrenalina ali da ni zabavna vendar ne pušča modric in dovoljuje bolj akcijsko igro.

Po novem počitku nadaljujemo z našo najbolj popularno igro laser tag, ki vam ponuja bolj taktično in agresivno igro popolnoma brez bolečine. Pri igri laser tag se lahko uporabi različne taggerje in dodatno opremo ki omogoča ogromno različnih iger.

Če imamo sončno vreme ga izkoristimo in odigramo še aqua tag ki je namenjen predvsem osvežitvi po vseh aktivnosti ter malo odklopa ki te vrne v otroška leta.

V čem se vaš Team building razlikuje od drugih?

Team building z ekipo Paintball Ljubljana se razlikuje predvsem po profesionalnem, a osebnem pristopu in predvsem po tem, da se trudimo, da niso naši Team building programi za podjetja dolgočasni in da vsi v naših aktivnostih uživajo.

Ali je možno najeti tudi piknik prostor

Seveda imate 2 možnosti ali najamete samo piknik prostor in sami pečete. V tem primeru dobite:

 • Piknik prostor
 • Žar
 • 2 hladinika

Za vami očistimo žar in odnesemo smeti. Vse pripomočke za žarjenje morate imeti s seboj.

Ali pa vzamete all inclusive ponudbo kjer za vas vse opravimo mi.

 • Nakupimo sestavine
 • Žar mojster vse speče in postreže
 • Ekipa Paintball Ljubljana vse pospravi

Fantovščina

Top fantovščina v Ljubljani

Kakšne igre

Ker je fantovščina posebna priložnost imamo pripravljene posebne igre:

Team deathmach

Klasična igra kjer moraš z igre spraviti celotno nasprotno ekipo. Ko si eliminiran, dvigneš roko iz stopiš iz igre in počakaš da se runda konča.

Squid games

Ta igra je namenjena posebaj programu fantovščina in gre za izpeljanko iz znanega filma squid games red light, green light. Začnete na črti, vaš cilj je, da pridete preko ciljne črte ki je odmaknjena 50 metrov. Premakneš se lahko samo ko game master reče zelena, ko reče rdeča moraš stati pri miru sicer te ustrelijo.

PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE

Aqua tag na nepozabni fantovščini.

Run stag run

Ta igra se odigra kot zadnja poslovilna igra pri programu fantovščina, ki jo tudi posnamemo za vas. Stag mora teči od baze na eni strani poligona do baze na drugi strani poligona med tem ga pa vsi ostali streljajo saj sedijo na opazovalnici kjer imajo super razgled.

Kaj vsebuje paket fantovščina

Najprej ob prihodu v poligon dobite sladko dobrodošlico v obliki welcome drinka. Nato se odločite kateri kostum bo imel stag. Imamo zajca, žabico, unicorn ali pa balerina. Nato dobite vso zaščitno obleko:

 • Maske
 • Rokavice
 • Kombinezone
 • Zaščita za telo

Kar se tiče kroglic na fantovščini, greste v vsako rundo z novimi 40 kroglicami, če vam med rundo zmanjka kroglic ste aut.

Najem piknik prostora

Seveda je možno najeti tudi piknik prostor ali v lastni režiji, da vse vi pripravite ali pa all inclusive z žar mojstrom kjer za vse poskrbimo mi.  Piknik prostor je vaš od 10h zjutraj do 10 zvečer. Tako da imate še nekaj časa za svoje igre.

Laser tag

Ali je laser tag nevaren

Ne. Laser tag je najbolj varna igra med vsemi ki ji ponujamo v našem klubu. Edina nevarnost pri laser tag -u je da se ob ne upoštevanju pravil zaletiš med seboj. Sam žarek pa ni nevaren saj deluje po podobnem principu kot daljinec in televizor. Seveda to niso laserji ki so nevarni za oči.

Kakšno opremo ponujate pri laser tag – u

Ponujamo zelo različno opremo na primer za otroke:

 • taggerji (puške)
 • naprave za oživljanje
 • digitalna zastava

Za najstnike uporabljamo enako opremo kot otroci samo da dodamo še:

 • tagger (pištola)
 • radiacija
 • bomba

Za odrasle predvsem v indoor areni pa dodamo še:

 • nož
 • granate

Ali se lahko laser tag igra tudi na fantovščinah in teambuildingih

Seveda pri teambuilding laser tag vedno uporabimo. Pri fantovščina si pa ponavadi izberejo paintball saj je več adrenalina in všeč jim je tudi da malo zaboli.

Kako težak je laser tag tagger, kako je natančen in kako daleč nese

Laser tag tagger se da nastavit na zelo veliko razdaljo oz. zreducirati da ima manjši domet. Ampak taggerji (puške) nesejo 250m, med tem ko taggerji (pištole) nesejo 150m. Taggerji so zelo natančni se je pa treba navaditi in potrenirati kako ciljati. Laser tag tagger ima samo 1 kg kar je po 1 h igre zelo dobrodošlo. Obstajajo pa tudi uteži.

Indoor paintball

Za deževne in zimske dni vam ponujamo dvorano kjer izvajamo različne aktivnosti od laser tag – a do paintball -a. Trenutno je najbolj popularna aktivnost na notranjem poligonu indoor paintball, ki je primeren za vse generacije. Predvsem za praznovanje rojstnega dne.

Ali indoor Paintball boli

Ne, razen če prideš preblizu- na en meter, pa še to ni hujšega, saj se uporabljajo penaste kroglice, ki nesejo zelo daleč vendar ne bolijo.

Koliko kroglic dobimo na indoor paintball

Neomejeno. Že na začetku dobiš poln stražer, ki jih sprejme 100. Med samo igro lahko kroglice pobiraš in jih uporabiš v igri. Ko je konec igre si jih lahko dodaš kolikor ti jih manjka, do polnega louderja.

Kakšne igre se igrajo pri paintball indoor

Team death match

Kjer morajo eliminirati vse tekmovalce z nasprotne ekipe.

Paintball zastavica

Zavzeti in zadržati moraš zastavico 5 min. Če si zadet greš na začetno točko, se oživiš in nadaljuješ z igro. Zmagovalca določi zastavica.

Plentanje bombe

Vsaka ekipa ima svojo bombo, ki jo mora aktivirati na nasprotnikov strani, ko je aktivirana imajo nasprotniki minuto časa da jo de aktivirajo. Ko si zadet greš na začetek in oživiš.

3 ekipe

Razdelimo vas v 3 ekipe vsaka ekipa začne v svojem kotu in akcija se lahko prične.